Bijzonder dineren

...in het sfeervolle restaurant van 't Zollhoes.
We geven je graag een (digitale) rondleiding!

Eten en drinken in 't Zollhoes

Sinds april 2023 kun je ook heerlijk lunchen en dineren in het restaurant van het Zollhoes. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag staat Job lekker te koken en is Jolanda jullie gastvrouw in het kleine intieme restaurant.

Het in de begin jaren 60 bijgebouwde kantoor bij het Zollhoes is omgetoverd tot een charmant restaurant waar plek is voor ongeveer 18 personen.

De keuken is divers waarbij er rekening wordt gehouden met intoleranties zoals gluten en lactose. Ook hebben we altijd vegetarische gerechten en zijn onze soepen standaard veganistisch en glutenvrij. Maar ook de vleeseter wordt niet vergeten. Het rundvlees wordt speciaal uit Friesland gehaald omdat wij vinden dat het lekkerste vlees bij Menno Hoekstra uit Anjum komt. De entrecôtes van de koeien die in het Friese land hebben gelopen boven bij de waddenkust zijn niet te versmaden.

Dit bijzondere restaurant, twee stappen over de grens, is ook zeer geschikt voor kleinere groepen. Informeer naar de mogelijkheden op dit gebied en laat ons met je meedenken over de invulling van een gezellige tijd in het Zollhoes.

Kom jij ook de grens opzoeken?

Gezien het beperkte aantal zitplaatsen is reserveren wenselijk

Openingstijden:

Do, vr, za en zo: van 12 tot 20 uur

Ons menu

Beleef met ons mee

Volg onze avonturen via Facebook en Instagram.